روز: سپتامبر 28, 2026
تأکید بر گسترش همکاری آموزش‌وپرورش و آسایشگاه معلولین گیلان

همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، احمد اسماعیلی، مدیرعامل آسایشگاه معلولین گیلان، با حضور در اداره‌کل آموزش و پرورش استان با نرگس دستیار، مدیرکل آموزش و پرورش گیلان، دیدار و گفت‌وگو کرد.

روایت حماسه‌هایی که فراموش نمی‌شوند

همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، مراسم پرفیض زیارت عاشورا با حضور مدیرعامل، کارکنان و مددجویان آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت برگزار شد. این محفل معنوی که با روایتگری سرهنگ هجرتی همراه بود، فرصتی شد تا برگ‌هایی از تاریخ حماسه و ایثار رزمندگان گیلانی ورق بخورد و یاد و خاطره شهدای والامقام دوباره در دل‌های حاضران زنده شود.

حضور گروه نیکوکاری خدمتگزاران بی‌منت در کنار مددجویان آسایشگاه رشت

گروه نیکوکاری «خدمتگزاران بی‌منت» تهران به سرپرستی حسین وحیدی، با حضور در آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت، ساعاتی را در کنار مددجویان این مرکز سپری کرد و در خدمت‌رسانی به آنان مشارکت داشت

برگزاری نشست مشترک مدیرعامل و مددیاران آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت

نشست مشترک مدیرعامل، معاونان، مدیر پرستاری و جمعی از مددیاران آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت با هدف بررسی مسائل مددجویان و ارتقای کیفیت خدمات مراقبتی برگزار شد.

پرستاران آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت با فرایند جذب خادمیاران رضوی آشنا شدند

جلسه توجیهی متقاضیان جذب در کانون‌های خدمت رضوی شهرستان رشت، با حضور جمعی از پرستاران آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت برگزار شد و حاضران با جایگاه خادمیاری، مراحل جذب و شیوه فعالیت کانون‌های خدمت رضوی آشنا شدند.

آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت | وبسایت رسمی