شما اینجا هستید
اخبار آسایشگاه » به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد؛ نشست صمیمی مدیرعامل آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت (خیریه) با اصحاب رسانه

  • به مناسبت فرارسیدن روز خبرنگار، نشست صمیمی مدیرعامل آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت (خیریه) با حضور اصحاب رسانه، خبرنگاران و مسئولان پایگاه‌های خبری در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد.
  • به گزارش روابط عمومی آسایشگاه؛ در آغاز این مراسم، حاج آقا احمد اسماعیلی مدیرعامل آسایشگاه، ضمن تبریک روز خبرنگار، از تلاش‌های ارزشمند خبرنگاران در انعکاس واقعیت‌ها، آگاهی‌بخشی به جامعه و همراهی مستمر آنان با فعالیت‌های این مجموعه خیریه قدردانی کرد و نقش رسانه‌ها را در ترویج فرهنگ نیکوکاری و جلب مشارکت‌های مردمی بسیار مؤثر دانست.
  • وی در ادامه از افتتاح قریب‌الوقوع ۱۸ سوئیت جدید آسایشگاه با حضور نماینده محترم ولی‌فقیه در استان گیلان و رئیس هیئت امنای آسایشگاه، آیت‌الله رسول فلاحتی، خبر داد و این پروژه را گامی مهم در ارتقای خدمات‌رسانی به سالمندان و افراد دارای معلولیت عنوان کرد.
  • مدیرعامل آسایشگاه با تأکید بر جایگاه والای خدمت به مددجویان اظهار داشت: «ساکنان این مرکز، روزگاری هر یک منشأ خدمات و مسئولیت‌های مهمی در جامعه بوده‌اند؛ در میان آنان افرادی حضور دارند که زمانی فرمانده ارتش، مدیر یا از چهره‌های مؤثر جامعه بوده‌اند و امروز به دلیل کهولت سن یا شرایط جسمی نیازمند حمایت و مراقبت هستند. خدمت به این عزیزان، افتخار و توفیقی بزرگ است.»
  • آقای اسماعیلی همچنین با تجلیل از خیرین، نیکوکاران و بانیان تأسیس آسایشگاه، از حمایت‌های مادی و معنوی آنان قدردانی کرد و با اشاره به افزایش هزینه‌های نگهداری و شرایط اقتصادی و تورم، از مردم نیک‌اندیش و خیرین خواست همچون گذشته با مشارکت و همراهی بیشتر، این مجموعه را در ارائه خدمات شایسته به مددجویان یاری کنند.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت | وبسایت رسمی